Com arribar a RedIRIS Sevilla

Com arribar a RedIRIS Sevilla

Les oficines de RedIRIS a Sevilla estan dins de les instal·lacions del Centre Informàtic Científic d'Andalusia. Aquestes estan ubicades al campus universitari de Reina Mercedes de la Universitat de Sevilla. S'hi pot accedir tant per l'avinguda de la Raza com per l'avinguda Reina Mercedes. El campus té un pàrquing només disponible per a la comunitat universitària.

A la mateixa avinguda de Reina Mercedes estan les parades dels autobusos urbans 34 i 6 (TUSSAM) i a una distància de cinc minuts de les parades de les línies 1 i 33. També s'hi pot arribar utilitzant el rodalies de Renfe, sent el Baixador de Virgen del Rocío a 15 minuts de distància.

Per anar o venir des de l'aeroport

El codi de l'aeroport és SVQ i està a uns 10 km aproximadament. Hi ha una única terminal des de la qual arriben i surten tant els vols nacionals com els internacionals.

Els taxis tenen una tarifa fixa respecte a l'aeroport que és d'aproximadament 25 euros. D'altra banda, hi ha un servei d'autobús que enllaça l'aeroport amb la Puerta de Jerez, al centre de Sevilla. El nom de la línia és "EA: Especial Aeropuerto - Prado" i podeu consultar mes informació a TUSSAM.

Per anar o venir des de l'estació de trens de Santa Justa

L'estació de Santa Justa és al barri de Nervión. Per anar a RedIRIS es recomana d'agafar un taxi, amb un cost aproximat de 10 euros, encara que també es poden utilitzar els serveis de rodalies de Renfe a la mateixa estació. També es pot optar per utilitzar els autobusos urbans. Cal agafar la línia C1 i fer transbord a la zona del Prado de San Sebastián amb la línia 34.

Per anar o venir amb cotxe

El campus universitari té un accés fàcil amb cotxe. Circulant per la SE-30, continuar direcció Cadis i agafar la sortida 9 o 9-A. En aquesta sortida us heu d'incorporar a l'avinguda de la Raza en direcció Los Bermejales i seguir els cartells que indiquen avinguda Reina Mercedes. Més informació en aquest mapa.

Localització

Edifici CICA. Campus universitari
Avinguda Reina Mercedes, s/n.
41012. Sevilla
Tel.: 95 513 03 84 (centraleta de CICA)

Enllaços d'interès: